2019-05-22 14:46:49• hírek • Bede Emőke

Budapest ad otthont az idei első Autonet Mobility Shownak

Az előző évek töretlen sikerein felbuzdulva az Autonet Import Kft. 2019-ben is elviszi a romániai autós háttéripar legnagyobb expóját a szomszédos Magyarországra: május 25-én a budapesti Hungexpo Vásárközpontban 10 ezer négyzetméteren 100 kiállítói standdal, szakmai előadásokkal és szórakoztató programokkal tér vissza a Mobility Show.

A Mobility Show gondolatát először hét évvel ezelőtt váltotta valóra a szatmárnémeti Autonet, s a rendezvény azóta Románia legnagyobb gépjármű-technikai expójává nőtte ki magát. Sikerének egyik kulcsa abban áll, hogy az expón a legfontosabb autóalkatrész-gyártók, illetve a gépjárműipar meghatározó szereplői is részt vesznek, így a rendezvény kiváló lehetőséget nyújt minden szakmabelinek arra, hogy a legújabb trendeket és technikákat közvetlenül megismerje.


Hogy magyarországi partnereit is ugyanazokhoz az előnyökhöz juttassa, mint a romániaiakat, az Autonet minden évben elviszi a showt Budapestre is. Ebben az évben a magyar főváros egyik legreprezentatívabb kiállítási helyszíne, a Hungexpo Vásárközpont G csarnoka, annak is egészen pontosan 10 ezer négyzetmétere ad majd otthont a rendezvénynek, melyen nem kevesebb mint 100 kiállítói standot kereshetnek majd fel az érdeklődők. A budapesti expóra kilátogatók a gyakorlati bemutatók mellett komoly tapasztalattal rendelkező  szakemberek elméleti előadásait is meghallgathatják, ezzel mélyítve saját technikai kompetenciáikat. Hogy mekkora igény van az efféle lehetőségekre e területen, mi sem bizonyítja jobban, minthogy egy-egy szakmai előadásra akár 130-150 személy is be szokott ülni.


Az Autonet által szervezett Mobility Show másik, ugyancsak elvitathatatlan előnye, hogy a programsorozat összeállításakor arra is gondoltak, hogy a magas szakmai szintű előadások és bemutatók mellett bizony szükség van a minőségi kikapcsolódásra is. Ennek mezsgyéjén elindulva a szervezőcsapat elhozza az expóra a Lords of Gravity néven ismertté vált akrobatikus kosárlabdacsapatot, a Fricska táncegyüttest és Lui bűvészt, de lesz parkour freestyle akrobatika, vízgömb show, a Nachbil pincészet kínálatából összeállított borkóstoló és szépségstand is. Hogy ne csak a felnőttek, de a legkisebbek is megtalálják a helyüket a rendezvényen, lesz kézműves gyereksarok, arcfestés, lufihajtogatás, ugrálóvár, de akár a legmenőbb versenyautókat is ki lehet próbálni a VR-szimulátoroknak köszönhetően.


A programkínálatot böngészve biztosak lehetünk benne, hogy a Mobility Show ebben az évben is hatalmas sikert arat majd, hiszen május 25-én a szakmabeliek új, saját karrierjük során is kamatoztatható tudásra tehetnek szert, a család többi tagja pedig kedvére válogathat majd a tucatnyi szórakoztató program közül.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: